A webáruházban regisztráció nélkül is lehet vásárolhatni.

A regisztráció ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Az első lépésben egy szabadon választott felhasználói név, jelszó és a személyes adatai mellett meg kell adnia egy e-mail címét, melyre rendszerünk egy aktiváló kódot küld. Az e-mailben található aktiváló linkre kattintva sikeresen regisztrált a webáruházban.
Nagyon fontos, hogy a regisztráció folyamán valós e-mail címet és telefonszámot (lehetőleg mobiltelefon számot) adjon meg, hiszen az e-mail cím az aktiváláshoz és a kapcsolattartáshoz szükséges, a telefonszám pedig a futárszolgálatnak szükséges a sikeres kiszállításhoz, illetve probléma esetén ügyfélszolgálatunk munkájához is elengedhetetlen. Fontos! Egy e-mail címhez csak egy regisztráció lehetséges.

Szállítás:
A rendelése feladásakor az átvétel módjánál a személyes átvétel, illetve a a házhoz szállítás futárszolgálattal között választhat.

Személyes átvétel:

A megrendelt áru átvehető személyesen az alábbi címen nyitvatartási időben.

Cím: 1039 Budapest, Heltai Jenő tér 17.

Nyitvatartás: hétfőtől-péntekig 8-16 óra között.

Telefon: (06 1) 240 00 21, (06 20) 444 54 15

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kiszállítás futárszolgálattal:

A cégünkkel szerződésben álló futárszolgálat a raktáron lévő termékek esetében, a tárgynapon délelőtt 11 óráig leadott és visszaigazolt megrendeléseket, legkésőbb 2 munkanapon belül szállítja házhoz az Ön által megjelölt címre. Pontos szállítási időpont megadására sajnos nincs lehetőség. A kiszállításra általában 8 és 16 óra közötti időszakra esik.

Fizetés:

Személyes átvétel esetén alábbi fizetési módok lehetségesek:

  • készpénz
  • bankkártya
  • elöre utalás

Futárszolgálattal történő kiszállítás esetén:

  • utánvéttel
  • előre utalás

Szállítási költség (futárszolgálattal) Magyarország egész területén:

Érték/Bruttó Szállítási költség/Bruttó
0-49.999 forint 2.000,- forint
50.000,- fölött INGYENES