Termékek

 

nozzlegroup_dsc_6118rt_clipped
sprayfúvókák
hi_030714-114pro-6a_rt

Állítható fúvókák

Ha az öntözőrendszerben esőztető fejeket telepítenek, a legfontosabb szempont a gyors és könnyű szerelhetőség. Ha állandó szórásképű Hunter fúvókákat használ, mindkét szempontot könnyen kielégítheti. Vannak területek, ahol a pontos finombeállítás szükséges az optimális csapadékeloszláshoz, a telepítők által használt esőztető szórófejek jelentős többsége szabályos szögű, azaz teljes kör, félkör és negyed kör alakú. Ha egy egyenes mentén kell szórófejet telepíteni, vagy 360°-os szórófejeket kívánó területeken, munkát takaríthat meg azzal, hogy nem kell minden egyes szórófejet a szokványos szögre beállítani. A Hunter állandó szórásképű fúvókáit pontos szélek jellemzik, gondos tervezéssel egyenletes fedettséget nyújtanak, és minimálisra csökkentik a szél hatását. Hétféle sugártartományú fúvóka kapható, ha szükséges, mindegyiket finoman utána lehet állítani, minden szórófejet szín jelöl, a gyors és egyszerű azonosítás végett.
Gyártó: Hunter

Leírás

Technikai és teljesítmény adattáblázat

Megvásárolhatók a webáruházban

Spray fúvókával szerelt szórófejházak

A Hunter fúvókával bármelyik, belső menetes fúvókával szerelhető szórófejház rendkívül sokoldalúvá válik.
A Hunter fúvókák nagy választékából a legsokoldalúbbak az állítható szögű fúvókák, melyeket szerszám nélkül, kézzel egyszerűen és pontosan be lehet állítani 25° és 360° között, így a fej a tervezett területet öntözi.
Az öntözési sugarat 25%-kal lehet csökkenteni anélkül, hogy a szóráskép megváltozna.
Ezzel csaknem minden kert igényeit ki lehet elégíteni, beleértve azokat a területeket is, ahová különleges szögű szórófejek kellenek.
Mostanában mind több kertben igényelnek olyan fúvókát, amelyet pontosan be lehet állítani kanyargós utak mentén vagy nem jellegzetes, nehezen megöntözhető, hegyes szögű területeken.
Miért tartana raktáron sok különféle szögű fúvókát, amelyeket ritkán tud használni? Ha csak állítható szögű Hunter fúvókát tart magánál, mindig meglesz a szükséges fúvókája bármilyen feladathoz.

A szögtartomány állítható 0° -tól egészen 360°-ig a legnagyobb
A szögtartomány állítható 0° -tól egészen 360°-ig a legnagyobbtervezési rugalmasság érdekében
Egyszerűen állítható a bordás peremmel• A meghatározott szórásterület szélei élesek, jobban tűrik a szelet
A nagyobb vízcseppek minimalizálják a víz páraképződését ésegyenletesebb vízkijuttatást biztosítanak
Egyenletes csapadékeloszlás a 8A fúvókától a 17A-ig
Az egyenletes vízeloszlás szép öntözött területeket eredményez• A fúvókák eltérő színűek, a telepítés után is könnyen beazonosíthatók
Ajánlott működési nyomástartomány: 2,1 bar; 210 kPa
Válassza az új Pro-Spray® PRS30 szórófej házat, a pontos,2,1 baros; 210 kPa nyomás beállításához
Garanciális idő: a gyártástól számított 2 év